Voetmassage als weg naar ontspanning en vitaliteit


Chinflex® Ontspanningsmassage

Een heerlijk ontspannende Chinese voetmassage, met de nadruk op de hoofdreflexzones. Bij de Chinese massages masseer ik knieën, onderbenen en voeten. Daarbij behandel ik de belangrijkste meridianen en acupressuurpunten. Je komt daardoor helemaal tot rust...

Inclusief een voetbad met Dode Zeezout of Chinese kruiden.

De massage zelf duurt ongeveer 50 minuten. Kosten: 40 euro.

Kennismakingsmassage Chinflex®: duur 30 minuten, zonder voetbad. Kosten 25 euro.


Chinflex® Totaal massage

Bedoeld als preventieve, regelmatige behandeling: door deze Chinese massage blijft de gezondheid op peil en voel je je fitter en vitaler. Voor mensen die in principe gezond zijn. Omdat alle reflexzones worden gestimuleerd zou dit voor zieke mensen teveel kunnen zijn.

Inclusief een voetbad met Dode Zeezout of Chinese kruiden.

De massage zelf duurt ongeveer 60 minuten. Kosten: 50 euro.


Traditionele Thaise Voetmassage (Wat Pho Bankok Stijl)

Ook deze massage is een onderhoudsmassage. Dit is een stevige massage en die kan best pijnlijk zijn! Naast de handen gebruik ik een stokje om de reflexzones te behandelen.

De bloedsomloop, het zenuwstelsel, de lymfewerking en de spijsvertering worden gestimuleerd. Afvalstoffen kunnen weer goed afgevoerd worden. Spieren, pezen, gewrichten, huid en weefsels worden weer soepel. Allemaal om lichaam en geest flexibeler te maken en daarmee gezondheid en welzijn te bevorderen en te onderhouden.

Inclusief een voetbad met Thaise kruiden.

De massage zelf duurt ongeveer 60 minuten. Kosten: 50 euro.


Flexibele Voeten Massage

Gezonde voeten zijn flexibele voeten! En flexibele voeten krijg en behoud je door ze te gebruiken op de manier waarvoor ze gemaakt zijn. Een gezonde voet kan 150 verschillende bewegingen maken met zijn 26 botten, 33 gewrichten en zo'n 120 spieren, pezen, banden en zenuwen.

De stand en kracht van je voeten bepalen de krachten in je lijf naar boven toe: naar enkels, knieën, heupen, SI-gewrichten, wervelkolom, nek en de stand van je hoofd.

Met deze massage maak ik je voeten weer los zodat ze weer in beweging kunnen komen. Samen kunnen we ook kijken wat je zelf kunt doen om ze flexibel te houden.

Inclusief een voetbad met magnesium.

De massage zelf duurt  ongeveer 50 minuten. Kosten: 50 euro.


Ayurvedische Kansu voetmassage 

Een vrij zachte, ontspannende manier van massage met warme biologische sesamolie. Daarna wordt gemasseerd met het ruwe Kansu schaaltje. Vervolgens worden op respectvolle wijze de 12 belangrijke marmapunten op de wervelkolomreflexzone op de voet behandeld. Deze 12 vitale levenscentra staan vooral in verbinding met de chakra's. Ieder punt heeft zijn fysieke aspecten, maar het geheel werkt vooral door op de spirituele aspecten van zijn. Dan wordt er behandeld met het gladde Kansu schaaltje.

Inclusief een voetbad met Himalayazout.

De massage zelf duurt ongeveer 50 minuten. Kosten: 50 euro.


Chinfit® voetmassage

Tijdens deze korte vitaliserende voetmassage neem ik alle systemen mee. Heel mooi als regelmatige preventieve massage. Een echte oppepper!

De massage zelf duurt ongeveer 20 minuten. Kosten: 25 euro.


Verhuur praktijkruimte

Mijn sfeervolle praktijkruimte is ook te huur. Aanwezig: praktijkruimte met eigen ingang vanaf de straat, toilet, aanrechtje met koud stromend water, electrisch in hoogte verstelbare massage-/fysiotherapietafel, zadelkruk, klein bureau, fauteuil, kapstok, waterkoker. Gratis parkeergelegenheid. Ideaal voor coaching, massage, pedicure, lichaamswerk.


Te huur per dagdeel (4 uur): 35 euro.

Voor meer informatie: opgezondevoetmassage@gmail.com of 06-83447067.Heb je vragen over een bepaalde massage, of wil je mij aan huis, in je bedrijf of op je evenement inschakelen, neem dan contact op via mail 
opgezondevoetmassage@gmail.com of stuur een appje naar 0683447067