Agenda

Afgelopen zomer was ik regelmatig op het mooie OEST Farm & Stay te vinden om op locatie voetmassages te geven. Afhankelijk van het weer in een yurt of in de buitenlucht. Ook als je niet op Oest verbleef kon je hier gebruik van maken. Je had de keus uit de volgende soorten massages. De massages gingen op afspraak, dus moesten van te voren gereserveerd worden! (Foto: Alima Ruf)


30 minuten Chinese ontspannings voetmassage a 30 euro

*Massage van knieën, onderbenen en voeten gericht op ontspanning, met de nadruk op de reflexzones van het hoofd.


60 minuten Chinese Chinflex Totaal voetmassage a 50 euro

*Massage van knieën, onderbenen en voeten waarbij de reflexzones en acupressuurpunten van alle systemen worden afgelopen, van lymfestelsel tot spijsvertering. Een preventieve onderhoudsmassage.


60 minuten Thaise voetmassage a 50 euro

*Massage van knieën, onderbenen en voeten gericht op het flexibel maken en houden van de weefsels. Er wordt gebruik gemaakt van een massagestokje op de reflexzones op o.a. de voetzool. Een preventieve onderhoudsmassage.


Eerstvolgende data:


....


Om een afspraak in te plannen app/bel met 06-83447067 of mail naar opgezondevoetmassage@gmail.com. Praktische info en contra-indicaties zijn hier te vinden.


Heb jij ook een mooie plek of gelegenheid waarbij het ontvangen van voetmassages voor je gasten of klanten passend is, neem dan even contact op. Op regelmatige basis of incidenteel: het kan een mooie meerwaarde zijn!