Agenda

Afgelopen zomer (2023) was ik regelmatig op het mooie OEST Farm & Stay te vinden om voetmassages te geven. Afhankelijk van het weer in een yurt of in de buitenlucht. Ook als je niet op Oest verbleef kon je hier gebruik van maken. Ook dit seizoen zal ik op deze bijzondere locatie gaan masseren (Foto: Alima Ruf).


Op deze dagen heb ik een aantal plekken voor de volgende voetmassages:


40 minuten Chinese Chinflex® Ontspanning, 40 euro

*Massage van knieën, onderbenen en voeten. De belangrijkste meridianen en acupressuurpunten worden meegenomen. De nadruk ligt op de reflexzones van het hoofd, zodat je je dag met een licht en luchtig gemoed kunt vervolgen.


60 minuten Chinese Chinflex® Totaal voetmassage, 55 euro

*Massage van knieën, onderbenen en voeten waarbij de reflexzones en acupressuurpunten van alle systemen worden afgelopen, van lymfestelsel tot spijsvertering. Een preventieve onderhoudsmassage.


60 minuten Thaise voetmassage, 55 euro

*Massage van knieën, onderbenen en voeten gericht op het flexibel maken en houden van de weefsels. Er wordt gebruik gemaakt van een massagestokje op de reflexzones op o.a. de voetzool. Een preventieve onderhoudsmassage.


Eerstvolgende data:

zaterdag 29 juni


Om een afspraak in te plannen app/bel met 06-83447067 of mail naar opgezondevoetmassage@gmail.com. Praktische info en contra-indicaties zijn hier te vinden.


Heb jij ook een mooie plek of gelegenheid waarbij het ontvangen van voetmassages voor je gasten of klanten passend is, neem dan even contact op. Op regelmatige basis of incidenteel: het kan een mooie meerwaarde zijn!

Vrijdag 24 mei 2024: Bevrijd je Voetendag www.bevrijdjevoeten.nl

De voet is de slaaf van de schoen. De voet is niet meer vrij om te bewegen maar moet de schoen volgen. De voet vraagt juist om die beweging. Dus weg met die schoen. Anders loop je vast. Letterlijk en figuurlijk.

Op Bevrijd je voetendag heeft iedereen aandacht voor zijn of haar voeten. Uit met die schoenen. Loop, ren, speel, dans en oefen op blote voeten. Krijg weer contact met je voeten en je voeten weer met jou.

Op 24 mei lopen we allemaal een tijdje op blote voeten. Om te voelen hoe dat ook alweer was, die vrije beweging van de voeten. Vrije voeten zijn lekkere voeten. Fijne voeten. Voeten waarmee je de wereld aan kan.


Nieuwe datum volgt:

Workshop Back to Basic: overgaan op minimalistische schoenen

In deze workshop geef ik informatie over het beginnen met dragen van minimalistische schoenen, ook wel barefoot shoes genoemd. Ik geef uitleg over het waarom en de voordelen, laat voorbeelden van schoenen en sandalen zien en we gaan samen voetoefeningen doen die je kunt gebruiken om je voeten voor te bereiden. 

Graag aanmelden via opgezondevoetmassage@gmail.com.

Zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024: Mankind festival 🌎, Parktuinen Kasteel Pietersheim, Lanaken, België


Heel leuk dat ik mag masseren op dit spirituele festival!

Voor je mind, body en soul: Een magische tuin waar jij op ontdekking gaat naar wat dit weekend jou mag geven: healers, workshops, mediums, massages, coaches en gratis lezingen. Ontmoet bijzondere specialisten in chakra’s, aura’s, kundalini, reiki, liefde en energieën. De parktuinen van Kasteel Pietersheim worden omgetoverd in dit tweedaagse event. Kinderen en honden zijn welkom.
Adres: Waterstraat Lanaken (B.)
Zaterdag 03 augustus van 11:00 tot 19:00
Zondag 04 augustus van 11:00 tot 19:00
Meer info vindt je op de Facebookpagina van Ibiza2You. De "Garden of Wisdom" is een onderdeel van Ibiza2You: Een combinatie van een markt, foodtrucks, een beurs en een festival. Duizenden mooie mensen beleven een mini-vakantie in Ibiza-sfeer op schitterende outdoorlocaties in Limburg.