Wat mijn klanten zeggen

Een kado aan jezelf


“Heerlijk ontspannende voetmassages, waardoor je helemaal ontspant en in een diepe rust komt. Zeker in drukke tijden zo welkom, is echt een kado aan jezelf. Liane is een fijn en warm persoon waarbij je jezelf kunt zijn. Ik kan het echt iedereen aanraden


Ellen

(juni 2022)

Helend, stimulerend en ontspannend


"Sinds 2018 kom ik iedere maand naar Liane om mijn voeten te laten masseren. Dat heeft een helend, stimulerend en ontspannend effect. Bijzonder vind ik steeds weer dat wanneer Liane een bepaald deel van de voet behandeld er op verschillende plekken in het lichaam een reactie optreedt. Nieren, hoofd, darmen, etc. etc. Het gewenste effect. 

Voor mij is het duidelijk dat mijn lichamelijke gesteldheid er op vooruit is gegaan. 

De deskundigheid van Liane verrast me steeds weer. Op iedere vraag geeft ze uitgebreid antwoord en legt daarbij ook uit hoe de verschillende effecten van de massage in je lichaam werken. Ze geeft ook advies over massages die je zelf kunt toepassen. 

ik kan het iedereen aanraden om een afspraak  met Liane te maken voor een massage. En probeer dan vooral alle soorten massages uit. Ik heb een voorkeur voor de Chinese voetmassage, de Flexibele voetmassage en de Thaise voetmassage. 

Liane vraag altijd aan je hoe jij je voelt voordat ze aan de massage begint want mocht een afgesproken massage niet goed passen (bij eventuele lichamelijke klachten) dan stelt ze een alternatief voor. Dat geeft een veilig gevoel.


Ina

(juni 2022)

Aanvulling op mijn gezonde levensstijl


Ik kom al vanaf het begin dat Liane begonnen is met haar op Gezonde Voetmassage, ik kom 1 x in de maand voor een massage, elke keer waan ik me in China of Thailand, door haar verschillende massages en rustige muziek.

Liane is heel kundig in de massages omdat ze steeds weer bijleert, deze voetmassages zijn echt een aanvulling op mijn gezonde levensstijl, ik slaap veel beter, spanningen in mijn lichaam en geest zijn veel minder, ik raad haar echt aan, juist in deze tijd van haast en drukte even onthaasten en dat doe je echt bij haar.


Nicole

(juni 2022)

Peace and tranquility within


“With Liane's style of massage, I experience peace and tranquility within myself during the massage. It helps me greatly, I have less anxiety and stress. I highly reccommend Liane, she offers a warm, calm environment for her massage treatments. Liane is very professional with her approach as well as a warm and friendly individual.


Twila

(juni 2022)

Tijd voor jezelf


Ik ervaar de massages als heel fijn en ontspannen, echt tijd voor jezelf. Ook bij de masseur voel je je gelijk op je gemak en dat is fijn. Ik zou zeker aanraden een afspraak te maken want het is belangrijk om even tijd voor jezelf te nemen. Doen we eigenlijk te weinig, en je voeten zijn erg belangrijk, loop je hele dagen op.


Nel

(juni 2022)

Na afloop voel je je verkwikt


“Zodra je bij Liane in haar sfeervolle behandelruimte binnenstapt,begin je al te ontspannen. Doordat Liane rustig en vriendelijk is, voel je je meteen bij haar op je gemak. Na een fijn voetenbad verzorgt zij met liefdevolle aandacht een ontspannende voetmassage. Na afloop voel je je verkwikt, je geest is rustig en niet alleen je voeten, Maar het gehele lichaam voelt ontspannen aan. Ik raad het iedereen aan om jezelf eens een keer te verwennen met zo'n heerlijke voetmassage


Annemarie

(juni 2022)